Fusion Hot ‑
Sara Jo

Sara Jo

Sara Jo jedna je od najpopularnijih mladih pjevačica i performera. Rođena je 29. listopada 1993. godine u Rimu (Italija), gdje je živjela do svoje šesnaeste godine, kada se sa obitelji vratila u Beograd, gdje je i započela njezina glazbena karijera.

Od kako se 2012. godine pojavila na sceni, u glazbenom natjecanju “Prvi glas Srbije“, Sara Jo glasi za izvođača koji se pamti po upečatljivim nastupima i glazbenim projektima koji pomiču granice. Tijekom deset godina karijere objavila je hitove kao što su “Nemam vremena za to”, “Bez Sna”, “Mili, mili”, “Kaži mi”… Proteklu godinu obilježile su suradnje na pjesmama “Varalica” (duet sa Editom) i “On” (duet sa Frankom), kao i objava singla “Divlja” koji je najavio njezin prvi album. Pjesma “Muškarčina” sa kojom je nastupila na festivalu “Pesma za Evroviziju 22” izazvala je veliku pažnju i jedan je od najvećih hitova na našim prostorima.

Sara Jo je nastupala na mnogim festivalima, a posebno je zapažen njezin koncert na Music Week-u u Beogradu pred više od 100 000 ljudi. Kao prvi izvođač sa ovih prostora, u kolovozu 2021. godine nastupila je na Svjetskom pride-u u Kopenhagenu. Na dočeku 2022. godine nastupila je i na velikom novogodišnjem koncertu u Beogradu.

Sara Jo je jedna od najpraćenijih osoba na društvenim mrežama, zbog čega je zaštitno lice mnogih domaćih i svjetskih brendova.