Fusion Hot ‑

Voyage & Nucci

Mihajlo Veruović poznatiji kao Voyage rođen je 15.09. 2001. godine u Beogradu. Glazbom se počeo baviti još u osnovnoj školi, a u srednjoj školi je s društvom iz razreda osnovao rap grupu „Company“. Grupa je prvu pjesmu objavila 2015. godine, pod nazivom “Priđi bliže“. S grupom je također 2017. godine izbacio pjesmu “Do kraja“ te još mnoge.  

Zajedno s Andreom objavio je album “Porok i greh“ u travnju 2019. godine. Album je izdan za produkcijsku kuću “Die Rich“ i na njemu se nalazi 10 pjesama koje su pisali Voyage i Andre. Tijekom 2019. godine započeo je suradnju s produkcijskom kućom Generacija Zed, za koju je iste godine, u duetu s Hennijem objavio pjesmu “Otrovan“. 

 Široj publici postao je poznat nakon suradnje s Breskvicom na pjesmi “Vrati me“. U studenom 2019. godine izdao je drugi duet s Breskvicom pod nazivom “Budi tu“, a krajem prosinca iste godine objavio je pjesmu “Koraci u noći“ zajedno s Vukom Mobom i Breskvicom. 
Tijekom 2020. godine, Voyage je nastavio objavljivati duete s Breskvicom pa su te godine izašle pjesme “C’est la vie“, “Dam“, “Bezimena“, i „Anđele“, a iste godine njih dvoje su u duetu s Tanjom Savić objavili i pjesmu “Pancir“. Voyage te 2020. godine osvaja Oskar popularnosti i nagradu MAC u kategorijama „Otkriće godine“ i „YouTube zvijezda“. 

 Voyage početkom 2021. počinje suradnju s producentima filma i serije Južni vetar te u okviru te suradnje u ožujku objavljuje pjesmu “Pleši“ s britanskim reperom J Fado. Izlaze i pjesme „Aman“, s Rastom, „Bounce“ sa SNIK-om, „Balkan“ s Nuccijem te pjesme „Euforija“ i „Uloge“. 

Nakon veoma uspješne 2021. godine, početkom 2022. godine Voyage najavljuje nove projekte. Nakon uspješne suradnje s producentima filma „Južni vetar“ dobio je glavnu ulogu u filmu „U klinču“, Miloša Avramovića. U ožujku objavljuje pjesmu „Detinjstvo“ koja najavljuje novi, prvi album u njegovoj karijeri – „Europol’.

 

 

Igor Panić poznatiji kao Nucci srpski je trap, rap glazbenik. Rođen je 1996. godine u Beogradu gdje je završio četvrtu beogradsku gimnaziju, a ljubav prema muzici rodila se još od malih nogu. Prve ozbiljnije glazbene korake napravio je 2011. godine kada je snimio svoj prvi singl. 

 Nucci nije samo netko tko predstavlja svoje pjesme, već ih i piše, a ujedno se bavi i video produkcijom. Sa svojim bratom, Markom, početkom 2018. godine osnovao je produkcijsku kuću Tsunami u okviru koje se njih dvojica bave video produkcijom i snimanjem spotova, a radili su spotove za Acu Pejovića, Sergeja Ćetkovića, Sašu Matića,... Nucci je radio video produkciju za cjelokupan album “Privođen, osuđivan“ koji su objavili Relja Torino i Laki Sosa. Osim toga, radio je i spot za pjesmu “Koraci u noći“ koju izvode Voyage, Breskvica i Vuk Mob

 Tijekom 2019. godine vratio se objavljivanju pjesama te je iste godine objavio singl ‘Hotline’ i duet ‘Sve zbog tebe’ s Kobricom. Nucci je u tom periodu započeo suradnju sa produkcijskom kućom Generacija Zed

 Široj publici postao je poznat nakon objavljivanja pjesme “BeBo“ 2020. godine. Sam Nucci pisao je tekst i glazbu za pjesmu. U kolovozu iste godine objavio je i pjesmu “Uđi na WA“. Sljedeću godinu započeo je s pjesmom “Vroom“. Potom je surađivao s producentima filma i serije „Južni vetar“ a u okviru suradnje Nucci je snimio pjesmu „Yugozapad“ koja je dio soundtracka drugog dijela filma Južni vetar 2: Ubrzanje. Nakon toga, Nucci je objavio još dvije pjesme, „Localo“ i „Crno oko“ koje zajedno broje preko 20 milijuna pregleda.