Lokacija

U 17 stoljeća starom, gradu u kojem je rimski car Dioklecijan izgradio palaču koja je danas jedna od najvećih turističkih destinacija, a uvrštena je na UNESCO-ov popis svjetske baštine u Europi i tako postao glavno turističko središte u Hrvatskoj i regiji, postao je domaćin još jednog velikog I rijetkog glazbenog događaja. Tradicija, baština, stari i novi hitovi koji odjekuju ovim povijesnim gradom, ispričat će još jednu povijesnu priču koja će se prenositi generacijama.

Split osim što krije duboku povijest i posebnu arhitekturu, grad je razvijene gastronomije, autentičnosti i unikatnih proizvoda koji čine njegovu posebnost. Posjet ovom gradu koji diše punim plućima broj jedan je ljetna turistička destinacija. Mnoga kulturna događanja iz svijeta kazališta, filma i glazbe smještena su upravo u Splitu. Što je još bolje od glazbenog festivala kojim ćeš obilježiti ljeto 2022.?

Za bijeg od gradske gužve park šuma Marjan, simbol grada Splita, savršeno je odredište od kojeg se vidi cijeli grad i pogled koji očarava. Park nudi razne mogućnosti poput uređenih biciklističkih i trkačkih staza, jutarnju šetnju uz more ili planinarenje s društvom. Također, Split nudi mnoge predivne plaže od kojih zastaje dah. Nakon svih aktivnosti glazba je ono bez čega niti jedan građanin Splita ne živi, stoga što je ljepše od završetka dana kojeg ćeš zatvoriti koncertom svog najdražeg izvođača?

Najveća brodska luka na Jadranu, smješten na razvedenoj obali koju krase brojne uvale i još ljepše plaže, tirkiznih I čistih boja, bez kojih je ljeto nezamislivo.
Split se proteklih godina prometnuo među najpoznatija turistička i festivalska odredišta te se pokazao izvrsnim domaćinom za velika događanja. Smještajni kapaciteti, prometna infrastruktura, bogata turistička i ugostiteljska ponuda, sve su to važni preduvjeti za cjelokupno iskustvo i doživljaj posjetitelja festivala, da je Split spreman za još jedno veliko događanje