Fusion Festival

Fusion festival - Najveći regionalni glazbeni festival

Smješten na sjevernom djelu glazbenog grada Splita, 10 minuta udaljenosti od strogog Centra i splitske rive, koji može ugostiti i preko 50.000 ljudi, obilježit će dvodnevni glazbeni spektakl, do sada nikada viđen na ovim prostorima regije, glazbenom fuzijom, neponovljivog ljetnog ugođaja. Pod otvorenim splitskim nebom Park Mladeži će se transformirati u pravu glazbenu senzaciju!

Fusion World Music Festival događaj je koji će se odvijati dva dana za redom. Petak 22. i subota 23. srpanj. Parkom Mladeži odzvanjat će legendarni hitovi koje donosimo u srce ljeta, uz otvoreno nebo i miris mora, dani su koji se ne propuštaju.

Do sada nikad viđenih na istoj mega pozornici, koja je opremljena vrhunskom tehnologijom i produkcijom te nevjerovatnim audio-vizualnim efektima. Različitih stilova i legendarnih hitova, pjevači koji će se okupiti, pod ljetnim zvjezdanim nebom očarat će obožavatelje. Saznaj tko su izvođači koje otkrivamo pod Program festivala.

Naći će se u Splitu na jedinstvenom mjestu Parka Mladeži, 22. i 23. srpnja. Baš kao i svi Fusion izvođači, na jednom mjestu naći će se posjetitelji raznih dobnih skupina, ukusa glazbe i životnog stila. Raznovrsnost i različitost kreirati će rijetku i iznimnu energiju koja je glavno obilježje ovog Festivala.

U srcu hrvatske mediteranske prijestolnice, središte dobre energije i zabave, grad Split ugostit će najveće i najpoznatije zvijezde hrvatske i regije, a već sljedeće godine i ostatka svijeta. Vječni hitovi izvest će se na najvećoj festivalskoj pozornici u Hrvatskoj. Događaj koji se može nazvati krunom glazbene karijere za mnoge pjevače. Doživi fuziju glazbe i dopusti hitovima da te raspjevaju!

KV element

Kako je nastao Fusion?

Fusion World Music Festival je glazbeni projekt čija je vizija spojiti do sada naizgled nespojivo, više različitih stilova glazbe u jedan jedinstveni FUSION glazbeni spektakl.
Tko kaže da festivali moraju biti u jedinstvenim kategorijama? Gdje piše da se stilovi glazbe ne mogu povezati?
Fuzija boja, ljetne energije, topline nota i različitih ritmova, stvoriti će neponovljivi doživljaj za svačiji ukus.

Za svih i za sve – vizija je ovog jedinstvenog mediteranskog događaja.

Zato ne propusti priliku, ugrabi svoju kartu i vidimo se u Splitu!